sobota 4. januára 2014

Queen Bey


Ahoj ahoj :) Tak dnes som si pre vás pripravila niečo o človeku,ktorý ma inšpiruje. +Beyonce . Mám rada veľa interpretov, som veľký Belieber,no Beyoncé naozaj obdivujem nie len ako umelkyňu,ale aj ako ženu,ktorá vie čo chce, ide si za tým, dokáže si dupnúť,maká na sebe,je workoholička,cítiť z nej silu a sebavedonie a má v sebe taký "nádych" feministky :) Pozorujem ju už dlhšie,doma mám jej CD I am Sasha Fierce ktoré je peckové a nedávno vydala nové "vizuálne" CD (vizuálne preto,lebo album obsahuje 14 piesní,no ku každej je klip + 3 bonusové klipy,takže všetky songy sú spravené aj vizuálne), ktorým úplne šokovala,pretože mu nerobila absolútne žiadnu reklamu, proste ho iTunes zo dňa na deň zavesil na net a za 3 hodiny predala neuveriteľných 80 000 kópií... za 12 hodín o ňom bolo viac ako 1,2 miliónov tweetov na twitteri... za 2 dni bol album na 1. mieste v 100 krajinách... za 6 dní 1 milión legálne predaných kópií... Tomu hovorím sila a myslím,že titul "Queen" jej právom patrí :)
(V pokračovaní článku toho o nej nájdete viac)



Člen skupiny Rillong Stone's Rob Sheffield sa k tomu vyjadril trefne: 
"Beyoncé nám priniesla nespočetne veľa prekvapení v jej 15 ročnej kariére na vrchole hudobného sveta, ale nikdy nespustila takúto bombu. The Queen Bey prebudila svet v polnočnej hodine svojím vizuálnym albumom 14 nových songov a 17 videí, ktorý prišiel cez iTunes bez akéhokoľvek varovania. Celý tento projekt je oslavou Beyoncinej filozofie, ktorá sa stručne môže povedať ako "Beyoncé si môže robiť čo len sakra chce !!"


Mrs. Carter Tour :)







Na koncerte objíma svoju malú veľkú fanúšičku :)

A kedy to všetko stihla? Tak toto sa podržte... Videá boli natáčené od júna do novembra 2013, počas toho ako mala turné a cestovala po svete, takže vo videách môžme vidieť brazílsku pláž, časť New Yorku alebo Južnú Afriku



Album Beyoncé a songy z neho :)

Ak budete mať čas,tak vám odporúčam pozrieť si jej dokumentárny film "Live is but a dream", kde Bey hovorí o svojom živote,jej kariére,hudbe, ako tvorí, o jej 10 ročnom vzťahu s jej manželom Jay-Z, o jej potrate a ich dcérke Blue Ivy :)











Toto bol môj prvý príspevok o niekom,kto ma inšpiroval, no už teraz mám nápad na ďalší príspevok a myslím,že sa máte na čo tešiť ;)




7 komentárov:

  1. súhlasím :D Mám ju rada tiež :)
    followla som ťa cez gfc :)
    followneš ma späť?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och, Bey milujem! Neskutočne pekný príspevok! :)
    Follow back? :)

    http://fashionandbeautybylm.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je úžasná !!! :3 Ďakujem moc :))
      Jasnéé :)

      Odstrániť
  3. Super článok chceš sa navzájom sledovať ? → http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj ja mám beyoncé a jej piesne rada. v celom článku máš pravdu, myslím si že ona veľa ľudí inšpiruje.

    OdpovedaťOdstrániť